Hoe installeer ik mijn Wassermaxx-apparaat?

  1.  Haal de onderdelen uit de verpakking: het bovenste deel van het toestel met een voorgemonteerde fles, een kolom met de drankjesmaker, voetstuk, afdruipbakje, en CO2-cilinder.
  2. Gebruik alleen de bijgesloten originele accessoires, of wat de fabrikant aanbeveelt. Onder alle andere omstandigheden worden de garantie en de waarborg ongeldig.
  3. Het apparaat wordt geleverd met een voorgemonteerde fles. Plaats het bovenste deel van het toestel ondersteboven op een horizontaal oppervlak. Draai de fles in tegenwijzerzin, en verwijder ze door ze naar omhoog te trekken.
  4. Verwijder de verzegelde hoes van de cilinderkop, en trek de veiligheidsdop eraf.
  5. Verwijder de ingebrachte plastieken transportbescherming uit het bovenste deel van het toestel. Breng de CO2-cilinder in, en draai hem stevig vast in de cilinderhouder (gebruik geen gereedschap).
  6. Zet de kolom met het voetstuk en het afdruipbakje rechtop.
  7. Steek de cilinder in de cilinderkoker van de zuil. Draai het bovenste deel van het toestel een beetje naar links, zodat de 'I'-markering op het bovenste deel zich recht tegenover (boven) die op het onderste deel bevindt.
  8. Draai het bovenste deel van het toestel naar links, tot u een klik voelt. Dan is het goed dicht.
  9. Controleer of het bovenste deel dicht is. In de gesloten stand bevindt de 'I'-markering zich op een lijn met de linker-'I'- markering onder aan de achterzijde van het voetstuk met het afdruipbakje.

 

Proficiat – nu kunt u uw Wassermaxx-apparaat gebruiken!