Over Wassermaxx

Wassermaxx biedt bruiswaterapparaten aan om zelf, gezellig thuis, uw favoriete bruiswater te maken. Voor u alleen of voor het hele gezin? Onze drankjesmakers zijn de perfecte oplossing om kraantjeswater in enkele seconden te doen bruisen. We helpen u om tijd en geld te besparen, en om niet langer flessen van de winkel naar huis te hoeven dragen. Wassermaxx-producten gebruiken geen batterijen of elektriciteit, en zijn dus heel milieuvriendelijk. Ze verminderen de afval en de uitstoot die worden veroorzaakt door recyclageflessen weg te werpen of te vervoeren.                                                
                                               
Het Wassermaxx-systeem biedt de volgende voordelen:                                                
                                               
•    Altijd beschikbaar - Gebruik koud kraantjeswater, of om het even welk water, om in enkele seconden heerlijk bruiswater te maken.                                                
•   Gewenste bruissterkte - U bepaalt zelf hoe sterk of hoe licht uw water moet bruisen.    
•    Praktisch en comfortabel - Gedaan met zware flessen of dozen dragen, minder opbergruimte nodig, geen flessen meer die u moet weg gooien.                                          
•    Zuinig - Meer waar voor uw geld; en met onze speciale dop blijft het water langer bruisen – u moet geen verspilde drankjes meer weg gieten                                                
•    Milieuvriendelijk - Geen vervoerkosten of vervuiling door het gebruik van het systeem. Vervang gewoon de gascilinders wanneer ze leeg zijn, en betaal alleen voor het gas.